Ocon Orthopedisch & Ocon SportOcon OrthopedischOcon Sport
UmoooveUmooove
Ocon Orthopedisch & Ocon SportOcon OrthopedischOcon Sport
UmoooveUmooove

OCON Research

Het team van OCON Research doet (wetenschappelijk) onderzoek. Onze onderzoeken dragen direct bij aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Het is erop gericht de effecten van de behandelingen van onze medisch specialisten te onderzoeken en optimaliseren. Onze onderzoeken zijn dus praktijkgericht. Aan de hand van de uitkomsten kunnen we snel schakelen met de specialisten en bijvoorbeeld behandelprotocollen aanpassen.


Wie doet het onderzoek? Onze onderzoekscoördinator/technisch geneeskundige, technisch geneeskundigen, arts-assistenten, studenten, verpleegkundigen, anesthesiologen en orthopedisch chirurgen. De strategische ontwikkeling, kwaliteit en voortgang van de onderzoeken worden bewaakt door de onderzoekscoördinator.

image

Informatie voor patiënten

Het kan voorkomen dat u wordt gevraagd mee te werken aan een wetenschappelijk onderzoek. Dit gaat meestal om het invullen van een vragenlijst, of het vergelijken van twee bestaande behandelingen. U bent vrij in uw keuze om wel of niet deel te nemen. Het onderzoek hoeft niet altijd een direct voordeel voor uzelf op te leveren. Het doel is er dan om de zorg voor toekomstige patiënten te verbeteren.

Alle gegevens die we in het kader van reguliere zorg verzamelen, gebruiken we om onze medische zorg te evalueren. Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk en anoniem met uw gegevens om. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, laat dit dan weten via info@ocon.nl .


Informatie voor studenten

Op dit moment lopen er verschillende medisch-wetenschappelijke onderzoeken binnen OCON. Wij staan open voor verzoeken van studenten tot het doen van afstudeer- en/of wetenschapsstages en kunnen hierbij in overleg ondersteuning en professionele begeleiding bieden. Neem hiervoor contact met ons op via wetenschap@ocon.nl .

Onderzoekslijnen

Het ontwikkelen en uitvoeren van 3D analyse en planning van chirurgische ingrepen (binnen een eigen 3D lab)

Het implementeren van technologie ter verbetering van de te leveren kwaliteit van zorg.

Het ontsluiten en presenteren van data ten gunste van vakinhoudelijke wetenschappelijke studies, en het verbeteren van de organisatie van zorg/kwaliteit.

Team OCON Research
imageE.C.A. Bakker

Bekijk profiel

imageJ. olde Heuvel

Bekijk profiel

imageQ.W.T. Veerman

Bekijk profiel

imageLeid de Vries-Gerritsen

Bekijk profiel

Hengelo

Orthopedie en sport

Geerdinksweg 141

7555 DL Hengelo

Almelo

Orthopedie

Zilvermeeuw 1

7609 PP Almelo

Trifora Enschede

Buitenlocatie sport

Kotkampweg 65

7531 AS Enschede

Postadres

Postbus 546

7550 AM Hengelo

Erkend door

niazscas