phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Disclaimer website OCON Sport


Algemeen

De website van OCON biedt informatie over medische behandelingen. Ondanks de voortdurende aandacht en zorg voor actualisatie en juistheid van gegevens, kan het voorkomen dat informatie niet (meer) volledig is of niet (meer) volledig accuraat is. Aan de informatie zoals gepubliceerd op deze website, kunnen daarom geen rechten worden ontleend.


Geen medisch advies

De informatie op deze website is geen vervanging van de informatie die door artsen en andere behandelaars aan patiƫnten wordt verstrekt. De site geeft nadrukkelijk geen medisch advies. Voor gerichte advisering wordt u verzocht een poliklinisch consult aan te vragen. Bij (acute) gezondheidsklachten wordt u aangeraden om contact op te nemen met uw huisarts of behandelend specialist.


Auteursrecht op inhoud

Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website, zoals teksten, afbeeldingen of informatie in andere verschijningsvormen, behoren toe aan OCON. Ongeacht de verschijningsvorm mag de informatie op deze website niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van OCON. 


Niet verantwoordelijk voor websites van derden

Op deze website wordt via externe links verwezen naar andere websites die niet door OCON worden beheerd. OCON is dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze sites, noch voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via deze sites worden aangeboden.


Geen rechten ontlenen aan wachttijdvermelding

De wachttijden zoals vermeld op deze website zijn bij benadering. Door (onvoorziene) omstandigheden als spoedopnames kunnen wachttijden fluctueren. Aan de gepubliceerde wachttijden kunnen daarom geen rechten worden ontleend.


Geen aansprakelijkheid

OCON aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot (informatie gepubliceerd op) deze website.