phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Proefpersonen gezocht!

Datum:26 January 2017 13:39

Bij OCON wordt er op dit moment een medisch-wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van het scheuren van de kruisband op de hersen- en spieractiviteit. Tijdens dit onderzoek vragen we u simpele bewegingen met uw knie te maken, terwijl wij uw hersenactiviteit meten. De metingen voor dit onderzoek zullen in januari t/m maart 2017 worden uitgevoerd. U wordt dan gevraagd naar het OCON te komen voor een meting die ongeveer een uur zal duren. Indien gewenst kan de meting ook buiten kantoortijden plaatsvinden.
 

Voor dit onderzoek zijn we zowel op zoek naar personen zonder knieblessure als naar personen met een gescheurde voorste kruisband die een reconstructie-operatie hebben ondergaan als naar personen met een gescheurde voorste kruisband die geen reconstructie-operatie hebben ondergaan. Deze groepen zullen dan worden vergelijken, zodat de informatie mogelijk in de toekomst gebruikt kan worden om de behandeling en revalidatie van patiënten te optimaliseren. 


Voldoet u aan onderstaande voorwaarden? En bent u geïnteresseerd om mee te doen aan medisch-wetenschappelijk onderzoek of wilt u meer informatie? Klik dan op de link voor de informatiebrief voor proefpersonen en/of neem contact op met Moniek Roe of Rohe (student Technische Geneeskunde – [email protected] - 0613006411) voor meer informatie.
 

  • Tussen de 18 en 30 jaar

  • Rechtsbenig

  • Sportief actief in een voor de knie belastende sport (bijvoorbeeld in voetbal, handbal, volleybal, basketbal etc.) 

  • Geen epilepsie en/of andere hersenaandoeningen. 

  • Personen zonder knieblessure:

  • Geen knieblessures op dit moment of in het verleden

 

Personen met een gescheurde kruisband die een reconstructie-operatie hebben ondergaan:

  • Reconstructie-operatie heeft plaatsgevonden tussen oktober 2015 en juni 2016

 

Personen met een gescheurde kruisband die geen reconstructie-operatie hebben ondergaan:

  • De voorste kruisband is gescheurd tussen augustus 2015 en augustus 2016