phone icon 088 - 708 5876 Login medewerkers

Zaterdag 18 maart Nationale Open dag van Zorg en Welzijn. Komt u ook?

Datum:14 March 2017 08:53

Zaterdag 18 maart is het open dag bij OCON! Ook bij ons in de sportmedische kliniek is die dag van alles te doen. De sportarts, fysio’s en andere medewerkers zullen uitgebreid vertellen over wat er nou eigenlijk allemaal bij OCON Sportmedische Kliniek te doen is. Onze sportmedische keuringen, blessureconsulten en inspanningstesten komen natuurlijk aan bod, maar ook nieuwe takken voor sport-specifieke analyses en de basis screening voor algemene fitheid (Vitaal Leven) zullen behandeld worden. En wist u dat er eigenlijk heel veel sportmedische behandelingen gedekt worden door de verzekering? We kunnen u zaterdag uitgebreid informeren over welke verzekeringen nou wat dekken. 
Ook de eredivisie volleybalsters van Eurosped zullen rondlopen om vragen te beantwoorden en om te laten zien wat voor testjes we bij OCON allemaal doen met sporters. 

Als klap op de vuurpijl kunnen er door de kinderen dan ook nog eens 2 kaartjes voor een FC Twente wedstrijd gewonnen worden door de meeste punten bij elkaar te schieten in ons voetbalgoal.

Demonstraties:

11.15 uur krachttest door sport fysiotherapeut
11.30 uur fietstest door sportarts in het beweeglab
12.15 uur krachttest door sport fysiotherapeut
13.15 uur krachttest door sport fysiotherapeut
13.30 uur loopbandtest door sportarts in het beweeglab


Kom dus allemaal langs, zaterdag 18 maart van 11.00 tot 15.00 uur!

OCON Sportmedische Kliniek bevindt zich op de 1e verdieping (routenummer 0.1) binnen ZGT aan de Geerdinksweg 141 te Hengelo.
Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist van de geopende afdelingen binnen ZGT? Volg dan de speciale route die is samengesteld door en met ZGT.